Пожежа в ЖК Республіка: пожежники не без зусиль дісталися місця пригоди

У Києві вранці 16 липня сталася пожежа в новобудові на вулиці Сім'ї Кістяківських, 2а Голосіївського району.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Як розповіли рятувальники, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС повідомлення про пожежу надійшло о 9:08 ранку. На місце події направили варту 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Після прибуття на місце та в ході проведення розвідки було встановлено, що в одній із квартир на 2 поверсі 10-поверхового житлового будинку виникла пожежа. О 09:47 спалах було локалізовано на площі 40 кв.м, а о 09:56 – ліквідовано.

Внаслідок пожежі квартира вигоріла повністю, а також закопчено під'їзд будинку.

На місці працювали 4 одиниці основної та спеціальної техніки, а також 15 осіб особового складу підрозділів Головного управління.

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав, причини та обставини цього випадку встановлюватимуть правоохоронці.

За даними одного з місцевих пабліків, горів житловий комплекс "Республіка", зазначається, що пожежники "не без зусиль потрапили до місця події", що, власне, і призвело до того, що квартира одного з мешканців вигоріла повністю.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, нещодавно у ЖК Seven, розташованому на Дніпровській набережній, 16д також сталася пожежа. Щоб урятуватися від вогню, мешканцям довелося вилазити на кондиціонер.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

256

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом