Пожежа в ЖК Комфорт Таун: мешканці поскаржилися на шлагбауми та запаркованість

Рятувальники не змогли швидко заїхати на територію столичного ЖК Комфорт Таун, через огороджену територію, щоб загасити пожежу, яка виникла в наслідок падіння російського безпілотника.

Про це повідомили мешканці житлового комплексу, передає "Хмарочос".

Мешканка ЖК Мирослава Городенська зазначила, що пожежники хвилин 5 не могли проїхати через шлагбаум, потім 20 хвилин шукали гідранти, відчиняли люки, заглядали під припарковані машини.

Інший житель Аркадій Сидоренко написав, що не розуміє, "навіщо взагалі огороджувати парканами та шлагбаумами ЖК, якщо вони не становлять жодної проблеми для злодіїв та аферистів, водночас це є нездоланною перешкодою для "швидких" та пожежників? Паркани лише подовжують маршрути мешканців і мінусують їхні гаманці".

Тим часом думка мешканців ЖК Комфорт Таун щодо наявності парканів розділилася, і багато хто помітив, що без огорож різні антисоціальні елементи проникали б на територію комплексу.

Як відомо, внаслідок атаки дронів вночі 20 травня спалахнув дах однієї з дев'ятиповерхівок ЖК. Вогонь пошкодив кілька верхніх квартир. Після гасіння квартири затопило до першого поверху, мешканців евакуювали. Постраждалих немає.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, це вже не вперше, коли рятувальні служби не можуть швидко під'їхати до ЖК Комфорт Таун через велику запаркованість. Торік 20 грудня в одній із квартир вибухнув газовий балон. Тоді пожежникам також довелося постаратися, щоб якось доїхати до місця події.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

134

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом