Пожежа у ЖК Нивки Парк: Інтергал-Буд натякнув на провину мешканців

Пожежа, що сталася у понеділок, 22 листопада, на проспекті Перемоги, 67 у Святошинському районі в одному з будинків житлового комплексу Нивки Парк, могла статися з вини самих мешканців.

Про це заявили в девелоперській компанії "Інтергал-Буд", коментуючи можливі причини надзвичайної події, передає "Хмарочос".

Забудовник припустив, що пожежа могла статися через самостійне втручання мешканців у мережу щитків або навмисний підпал. Щоб з'ясувати, що сталося насправді, девелопер пообіцяв створити експертну комісію з розслідування причин пожежі. Крім того, компанія ініціювала перевірку пожежної безпеки на інших своїх об'єктах, за результатами якої буде складено звіт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, спалах стався в електрощитових з 5 по 15 поверхи у першому під'їзді першого будинку. За словами мешканців, у будинку не працювали вентиляція димовідводу, через що вийти з квартир на поверх було неможливо. Рятувальники допомогли евакуюватись 31 людині. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що не було ані пожежних рукавів, ані вогнегасників на місці.

У чаті будинку користувачі наголосили, що це не перша така ситуація, пов'язана з об'єктами "Інтергал-Буда". Торік пожежа сталася у ЖК Малахіт. Жителі цього комплексу також зазначили, що не було пожежних рукавів, гідрантів та вогнегасників.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

296

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом