Одеський ДАБК не зміг скасувати через суд містобуди для апарт-комплексу Times

П'ятий апеляційний адмінсуд не задовольнив скаргу одеської міської ДАБК, яка хотіла скасувати містобудівні умови та обмеження, видані забудовнику апарт-комплексу Times по вулиці Непрямій, 64/66.

У Держрахбудконтролі зазначають, що за схемою генплану, ділянка для будівництва апарт-комплексу знаходиться впритул до сусідньої будівлі. Крім того, у виданих МУО йдеться про будівництво камер схову, а не житлового будинку.

Раніше ДАБК подав позов до Окружного адмінсуду, вимагаючи скасувати містобуди, проте суд відмовив у задоволенні позову. Коли було подано апеляцію, забудовник не став чекати на рішення, а розпочав підготовчі роботи. У серпні на будівельний майданчик заїхала важка техніка, на ділянці вирубали дерева, забудовник навіть спробував обрізати газову трубу. Інспектора ДАБК неодноразово не допускали на будівництво, пише УСІ Online.

Замовником будівництва виступає компанія "АТТІ". За даними YouControl, єдиним бенефіціаром фірми є Роман Редько.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Одеська міська рада як розпорядник землі надавала земельну ділянку не для будівництва, а для експлуатації СТО. Більш детально про апарт-комплекс Times можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

79

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом