Микитась повертає контроль над "Укрбудом"

Дії реєстраторів, через які екснародний депутат Максим Микитась втратив корпоративні права на компанію "Укрбуд Девелопмент", мають бути скасовані.

Про це йдеться у рішенні міністра юстиції Дениса Малюськи, згідно з висновками Центральної Колегії відомства.

Так, у Мін'юсті дійшли висновку, що переоформлення корпоративних прав відбулося з порушенням норм та законів. Як йдеться у наказі міністра, скаргу Микитася від 23 червня минулого року задовольнити повністю та визнати недійсну зміну попередніх власників ТОВ "Укрбуд Девелопмент" на Богдана Ільченка. Нотаріуси, які переоформили права, будуть позбавлені доступу до Єдиного держреєстру.

Скасувати проведені приватними нотаріусами дії щодо компанії "Укрбуд Девелопмент" доручили Офісу протидії рейдерству.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Дарницький районний суд Києва 13 січня скасував арешт статутного капіталу компанії "Укрбуд Девелопмент", задовольнивши клопотання адвоката "Bazert Development LLP", бенефіціаром якого є Микитась. Тепер, після рішення Мін'юсту про скасування реєстраційних дій та зняття судом арешту статутного капіталу, відкривається шлях до повернення Мікитасем контролю над компанією.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

180

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом