Мешканцям Park Lake City вручають ключі разом з пакетами системи безпеки

Команда Нерухомі 22.10.2021 08:09 PR матеріал

1 хв

Квартири перших будинків заміського комплексу Park Lake City будуть оснащені багатофункціональними системами безпеки від Ajax Systems. Це стало можливо після того, як забудовник – група компаній DIM – підписав угоду з фірмою Ajax Systems.

Про це повідомили в пресслужбі DIM.

Встановлювані системи безпеки мають датчики раннього виявлення затоплення, бездротові димо-теплові датчики з сиреною і функцією фотоверіфікаціі тривог.

Їх встановлять в перших двох будинках житлового комплексу. Менеджери післяпродажного сервісу вручають новим мешканцям разом з ключами від квартир і стартові пакети систем безпеки. Люди можуть самостійно налаштувати систему, бо на сайті Ajax Systems є докладна інструкція. Якщо щось не вийде можна замовити налаштування компанією-партнером.

На обладнання системи безпеки дається гарантія на 2 роки, при цьому її можна доукомплектувати іншими пристосуваннями, розробленими компанією.

Регіональний директор з розвитку Ajax Systems Георгій Ольшанський розповів, що його фірма вже більше 10 років на ринку, а продукція широко використовується в більш ніж 120 країнах світу. Користувачі отримують надійний захист від можливих пограбувань, підтоплень або пожеж. "Завдяки високотехнологічним рішенням пристрої Ajax працюють в самих екстремальних умовах, вони складаються з кращих компонентів і мають концептуальний дизайн, який гармонійно вписується в інтер'єр будь-якого приміщення", - додав Ольшанський.

У свою чергу директор керуючої компанії DIM Expert Тетяна Сердюк зазначила, що девелопер для реалізації такого важливого компонента як безпеку мешканців насамперед звертав увагу на репутацію і якість продукту претендента.

Сьогодні DIM і компанія Ajax Systems продовжують переговори в рамках розширення партнерства з метою забезпечити якісним сервісом і інших жителів будівельних проєктів забудовника.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше інвесторам ЖК Park Lake City вручили ключі та в подарунок інноваційну систему з функцією розумного будинку, яка теж була розроблена Ajax Systems.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом