Інвесторам ЖК Park Lake City вручили ключі та подарували систему "розумний будинок"

Команда Нерухомі 02.09.2021 14:04 PR матеріал

1 хв

Інвесторам ЖК Park Lake City вручили ключі та подарунки – інноваційну систему з функцією розумного будинку від Ajax Systems.

Про це повідомили в пресслужбі групи компаній DIM.

"Park Lake City – житловий комплекс бізнес-класу з власною водоймою, який поєднує в собі всі переваги заміського спокійного, розміреного життя, але при цьому знаходиться всього у 15 хвилинах від Києва. Багато наших інвестори вже переконалися в тому, що зробили правильний вибір і порекомендували оселитися по сусідству своїм друзям", - розповів бренд-менеджер ЖК Park Lake City Арсеній Насиковський.

З нагоди введення в експлуатацію будинків №1.1 та №1.2 на території житлового комплексу відбулася пляжна вечірка з церемонією вручення ключів від квартир. Представник компанії Ajax Systems Григорій Ольшанський розповів про особливості та переваги охоронної системи та її надійності. Бонусом для жителів Park Lake City стали особливі умови лояльності на обслуговування охоронної системи в квартирі на території комплексу.

Park Lake City – заміський житловий комплекс бізнес-класу з малоповерхової забудовою. Він знаходиться на 10-му кілометрі Нової Обухівської шосе. На території комплексу є власне водоймище, 1250 метрів бігових доріжок, власна артезіанська свердловина, всі квартири з терасами, а у жителів перших поверхів є власні дворики.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, DIM складається з компаній, діяльність яких охоплює всі стадії будівництва: від проєктування до управління нерухомістю.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом