Київміськбуд відновлює будівництво на чотирьох об'єктах

У Києві відновилося будівництво на чотирьох об'єктах холдингової компанії "Київміськбуд".

Про це розповів голова правління та президент компанії Ігор Кушнір, передає пресслужба забудовника.

Він уточнив, що будівництво розпочалося на майданчиках житлових комплексів – Урловський-1 , Урловський-2 , Mirax . На території ЖК Абрикосові роботи стартують уже найближчим часом.

"Цим кроком Київміськбуд засвідчив про готовність будувати далі. На компанії лежить відповідальність перед майже 20 тис інвесторів... Київміськбуд все добудовує до кінця. І цього разу теж: все добудуємо", - прокоментував ситуацію Кушнір.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше голова КМБ заявляв, що через фінансові складнощі забудовник вже близько трьох місяців не може відновити будівництво на об'єктах .

Раніше інвестори ЖК Урловський та ЖК Медовий-2 створили петиції на сайті Київради, попросивши столичну владу вплинути на Київміськбуд, який не вводить будинки в експлуатацію, незважаючи на свої обіцянки. Проконтролювати роботу КМБ та підтримати будівництво незавершених житлових комплексів просить також ініціативна група інвесторів Укрбуду. Як відомо, більшість проблемних об'єктів цього забудовника прийняв на свій баланс Київміськбуд. У КМБ, коментуючи ситуацію, заявили, що для завершення будівництва на всіх об'єктах, прийнятих у "спадщину", йому не вистачає 1,7 млрд гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

166

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом