Інвестори ЖК Міракс просять столичну владу натиснути на Київміськбуд

Інвестори ЖК Міракс просять владу Києва натиснути на забудовника, який, за їхніми словами, обіцяв здати житловий комплекс наприкінці 2019 року, але досі цього не зробив.

Про це йдеться у петиції, зареєстрованій на сайті Київської міської держадміністрації.

"За умовами договорів купівлі-продажу запланований термін прийняття в експлуатацію зазначеного об'єкта будівництва становив 30.10.2019 року. Зазначені вище зобов'язання замовник будівництва не виконав – об'єкт містобудування не прийнятий в експлуатацію дотепер, майнові права на квартири нам не передані", - йдеться у повідомленні. у петиції.

Як відомо, будує об'єкт холдингова компанія "Київміськбуд". Автори петиції просять провести держконтроль за дотриманням договірних зобов'язань з боку забудовника та у разі встановлення нездатності завершити будівництво з боку компанії – організувати роботу щодо завершення зазначеного будівництва.

ЖК Mirax – це сучасний багатофункціональний комплекс висотністю від 8 до 28 поверхів, з житловими та комерційними приміщеннями. Загалом у комплексі має бути 7 будинків на 1500 квартир.

З початку повномасштабної війни у лютому 2022 року роботу на ділянках було припинено. Тим часом у Київміськбуді пообіцяли, що всі свої об'єкти вони завершать до кінця війни.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, раніше вибухнув скандал ще з одним житловим комплексом від Київміськбуду. Мешканці ЖК Медовий розповіли, що мало того, що забудовник здав комплекс із солідною затримкою (близько двох років), так з'ясувалося, що будинки підключені до енергомереж не за постійною схемою, внаслідок чого люди змушені платити за світло за завищеними тарифами.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

209

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом