Інвестори ще одного ЖК Київміськбуду написали петицію до Київради

Інвестори столичного ЖК Медовий-2 на вулиці Петра Радченка, 27 у Солом'янському районі просять провести перевірку забудовника – компанії "Київміськбуд" , яка затягнула зі здаванням в експлуатацію житлового комплексу.

Про це йдеться у петиції, створеній на сайті Київради 15 березня.

Автори зазначили, що забудовник обіцяв здати в експлуатацію житловий комплекс ще у грудні 2021 року, але досі так цього й не зробив.

"Зобов'язання замовник будівництва не виконав – об'єкт містобудування досі не прийнятий в експлуатацію дотепер, майнові права на квартири нам не передані. Терміни щодо введення будинку переносилися не раз", - йдеться у петиції.

Інвестори нагадали, що згідно з даними реєстру акціонерів ПрАТ "ХК "Київміськбуд", 80% акцій компанії належить місту Києву. У силу положень Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконком Київради має організувати добудову проблемного ЖК. Майбутні мешканці також просять провести державний контроль за дотриманням договірних зобов'язань з боку Київміськбуду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше до влади Києва звернулися інвестори ЖК Урлівський . Як і в ситуації з ЖК Медовий-2, вони просять також представників влади вплинути на забудовника Київміськбуд, який не вводить будинок в експлуатацію, попри свої обіцянки.

Також ініціативна група інвесторів Укрбуду звернулася до влади Києва з проханням проконтролювати роботу Київміськбуду (прийняв на баланс проблемні об'єкти Укрбуду) та підтримати будівництво незавершених житлових комплексів.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

143

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом