Експертна думка про ЖК O`Club: аналіз документів та оцінка заявленого класу

Забудовник ODG DEVELOPMENT розпочав новий проєкт формату клубна резиденція у селі Крюківщина під Києвом. Експерти докладно розібрали документи ЖК O`Club та відповідність заявленому класу житла цього комплексу.

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Забудовник позиціює O`Club як житло бізнес-класу у форматі клубної резиденції. Закрита територія комплексу складатиметься з 46 п'ятиповерхових житлових будинків. На перших поверхах передбачені нежитлові приміщення та квартири з патіо (двориком), на останніх поверхах – дворівневі квартири.

Як з'ясували експерти, цільове призначення земельних ділянок відповідає намірам забудови, всю необхідну документацію було оформлено у передбаченому порядку. Також щодо клубної резиденції не було виявлено судових справ. Зазначені фактори зменшують інвестиційні ризики у будівництво.

Для підтвердження оцінки житла бізнес-класу в передмісті ЖК O`Club є достатньо забезпеченим об'єктами рекреації. Загальні характеристики комплексу здебільшого відповідають заявленому забудовником класу житла.

За даними експертів, мінімальні площі квартир у середньому на 71,8% відповідають заявленому класу. Також йому відповідає і місце розташування, зовнішній вигляд, інженерні системи та рівень комфорту мешканців.

Забудовник обіцяє, що у наступних чергах інвестори зможуть обрати квартири з більшими площами.

Експерти звернули увагу на наявність в ЖК O`Club:

  • Закритої території клубного типу із тематичними зонами

  • Зарядні станції для електромобілів та електросамокатів

  • Коворкінг-простору для тих, хто хоче працювати, не залишаючи свій будинок

  • Вбудованих систем "розумний будинок" (регулювання температури та вологості повітря у квартирі, захист від пожежі або зломів тощо).

  • Низький відсоток забудови ділянок та комфорт прибудинкової території.

Варто зауважити, що забудовник ODG DEVELOPMENT також реалізував поряд у Крюківщині інший успішний проєкт – ЖК Orange Park.

Більш детально з експертним звітом про клубну резиденцію O`Club можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

104

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом