Дві ділянки – одна без дозволу: як будують ЖК Подол Град Vintage

Дозвіл надано на забудову тільки однієї земельної ділянки з двох. Друга – фактично зайнята самовільно.

Про це йдеться в експертній думці НЕРУХОМІ щодо ЖК Подол Град Vintage.

Зазначається, що діючий дозвіл на виконання будівельних робіт у Подільському р-н., надано на забудову тільки однієї земельної ділянки з двох. Одна з них знаходиться в оренді товариства з обмеженою відповідальністю "Фундація "Якісне житло", яке не є учасником будівництва ЖК Подол Град Vintage. Отже, це свідчить про самовільне зайняття землі. Подібне порушення є значним ризиком для отримання в подальшому майнових прав інвесторами.

Крім того, повідомляється, що за період будівництва житлового комплексу Подол Град Vintage, що почалося в 2014 році, дозвіл на будівельні роботи двічі скасовувалося і двічі поновлювався в судовому порядку. Дозвільні документи анулювались на підставі низки порушень містобудівного законодавства, законодавства в сфері охорони культурної спадщини та за результатами перевірки ДАБІ. Однак забудовник Edelburg Development оскаржував ці рішення.

Детальніше про ці та інші невідповідності, та чим вони загрожують інвесторам житлового комплексу Подол Град Vintage – читайте на сторінці ЖК, в розділі Документи.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

76

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом