Дніпровський ЖК Manhattan: на що звернути увагу інвесторам

ЖК Manhattan – це комплекс бізнес-класу, який будується на вулиці Ульянова у Центральному районі Дніпра, при цьому площа забудови ділянки у рази перевищує всі допустимі норми, що позначиться на комфортності проживання тут.

Більш докладно про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Будівництво відбувається на ділянках загальною площею 0,7 га, при цьому під забудовою виявиться близько 90% території, що значно перевищить відсоток забудови. Забудовник має намір звести чотирьохсекційний комплекс і двоповерховий стилобат. В середині стилобату запроєктований паркінг, а на даху розмістять внутрішньодворових простір.

Однак, за проєктною документацією (на підставі якої видано дозвіл на будівництво) житловий комплекс мав би складатися з трисекційного житлового будинку на 397 квартир і паркінгу на 200 м/м, але на сайті ЖК Manhattan – будинок з чотирьох секцій на 452 квартири, а в паркінгу буде 269 м/м. Таку невідповідність можна усунути, відкоригувавши проєктну документацію з подальшим повідомленням про зміни, які будуть внесені до реєстру. Звертаємо також увагу, що за проєктом в ЖК передбачено тільки однокімнатні квартири.

Цільове призначення земельних ділянок відповідає намірам забудови. Дозвіл відповідає заявленому об'єкту будівництва. Варто звернути увагу, що ДАБК двічі видала замовнику дозвіл на будівництво ЖК Manhattan. Обидва дозволу дійсні. Судових справ щодо житлового комплексу експерти не виявили, що зменшує інвестиційні ризики у будівництво.

Більш детально ознайомитися з ЖК Manhattan можна перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом