DIM запускає новий проєкт – комплекс Park Lake City AQUA

Команда Нерухомі 15.09.2021 10:28 PR матеріал

1 хв

Девелоперська компанія DIM оголосила про запуск нового проєкту – малоповерхового комплексу Park Lake City AQUA в рамках розширення заміського клубного комплексу Park Lake City, що знаходиться на 10-му кілометрі Новообухівського шосе.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Як уточнили в DIM, новий комплекс представлений чотириповерховими будинками, архітектура яких виконана у мінімалістичному стилі, з квартирами різних площ (від 45 до 152 "квадратів") і планувань, з панорамними вікнами і просторими терасами, що зробить житло ще більш наповненим сонячним світлом.

Також жителі кварталу AQUA зможуть скористатися всіма перевагами інфраструктури комплексу Park Lake City. У їх розпорядженні будуть бігові доріжки та спортивні майданчики, озеро з піщаним пляжем і зонами відпочинку, магазини, ресторани, школа і дитсадок.

Будівництво комплексу здійснюватиметься за передовими технологіями з використанням екологічних матеріалів високої якості. Стіни будуть з керамічної цегли з теплоізоляцією з мінеральної вати, дах з вентильованим шаром теплоізоляції, у кожній квартирі встановлять електричний котел для індивідуального опалення, а сам комплекс будуватиметься за монолітно-каркасною технологією.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, перші два будинки комплексу Park Lake City вдалося ввести в експлуатацію у липні. Варто зазначити, що це перший в Україні заміський житловий комплекс бізнес-класу, у якого є своя водойма.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом