ДІАМ перевірить скандальне будівництво на території НАУ

Держінспекція архітектури і містобудування проведе позапланові перевірки будівництва житлового комплексу на території Національного авіаційного університету.

Про це в середу, 13 жовтня, написав глава ДІАМ Семен Кривонос у себе в Facebook.

Чиновник повідомив, що вже підписав наказ і інспектори мають провести перевірку з 18 по 28 жовтня. "За останні тижні цей резонансний об'єкт став гарячою темою у ЗМІ. Тут, за адресою Космонавта Комарова, 1, поруч з будівлями Національного авіаційного університету планують побудувати 14 житлових будинків", - зазначив Кривонос.

За його словами, загальна площа житла складе більше 107 тисяч квадратних метрів. За результатами перевірки будуть вжиті необхідні заходи, передбачені законодавством. Глава ДІАМ пообіцяв відкрито інформувати громадськість про результати перевірки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нардеп Роман Грищук звернувся раніше до прем'єр-міністра і НАБУ в зв'язку з масштабним будівництвом ЖК на території столичного Національного авіаційного університету. Дозвіл на будівництво комплексу видала Держархбудінспекція за день до своєї ліквідації. За даними реєстру, генпідрядником будівництва на території студмістечка виступить ТОВ "Атмосфера інжиніринг системз". Джерела НЕРУХОМІ повідомляють, що девелопером комплексу буде Saga Development Андрія Вавріша.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

120

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом