ДІАМ перевірила скандальне будівництво на Шулявці: складено протоколи

Держінспекція архітектури та містобудування повідомила про порушення законодавства з боку забудовників ЖК 50Avenue на проспекті Перемоги, 50а у Шевченківському районі Києва біля станції метро "Шулявська".

Про це повідомили у понеділок, 15 листопада, у пресслужбі ДІАМ за результатами перевірки будівництва скандального житлового комплексу.

У відомстві повідомили, що було складено протоколи про правопорушення у сфері містобудування, а також винесено приписи про усунення порушень.

"Наразі йде розгляд справи про правопорушення у сфері містобудівної діяльності. За результатами розгляду справи буде винесено відповідні постанови про накладення штрафів", - йдеться у повідомленні пресслужби.

В інспекції також наголосили, що під час нової позапланової перевірки з'ясують, як виконуються приписи.

Крім того, ДІАМ розпочала перевірку ще одного скандального будівництва на Микільській Слобідці в Дарницькому районі Києва. Тут взялися за будівництво житлових будинків на березі Дніпра.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого місяця в електронній системі хтось змінив травневий запис із відмовою у внесенні змін до неіснуючого дозволу 2010 року. Таким чином, забудовник отримав чинний дозвіл. За словами Георгія Могильного, до цього може бути причетна новостворена ДІАМ. Проте інспекція заявила, що проведе перевірку цього будівництва.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

127

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом