На Позняках кілька місяців руйнується будівля: влада не поспішає вирішувати проблему

У Дарницькому районі Києва продовжує руйнуватися будинок теплового пункту на вулиці Драгоманова, 31-б. Сьогодні будівля не просто аварійна, вона несе реальну загрозу для перехожих повз людей – шматок стіни може відвалитися у будь-який момент.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівля була побудована ще в 2004 році. Відзначається, що перед будівництвом наземне озеро або болото засипали, але після цього утворилася підземне. "Геодезію не зробили, фундамент хисткий. На Бажана панельні будинки теж стали "плисти". Хоч і не так ефектно", - розповіли місцеві жителі.

Наш ресурс писав про цю проблему ще в липні. Однак її досі так і не вирішили. Забудовник спробував зміцнити ці будинки спеціальними стяжками, але як видно, це не допомогло.

Аварійна будівля на Позняках
kiev.segodnya.ua

Як повідомляє Сегодня, будівлю теплового пункту забудовник Київміськбуд так і не передав на баланс. Місцеві жителі стверджують, що, якщо аварійна будівля завалиться, вони можуть залишитися без води, а це 374 квартири.

Аварійна будівля на Позняках
kiev.segodnya.ua

У Дарницькій райадміністрації повідомили, що забудовник мав був перевірити стан аварійної будівлі. Однак чи була проведена експертиза – зараз невідомо.

В РДА стверджують, що стежать за тим, щоб біля аварійної будівлі не ходили пішоходи і не паркувалися автомобілісти, але коли вирішиться проблема з приміщенням – не повідомили.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук