На місці радянського басейну Київміськбуд побудує новий будинок. Фото

У Києві приступили до демонтажу критого басейну на вулиці Курнатовського. Про це повідомили в пабліку child_of_socialism в інстаграм.

Як відомо, будівлю модерністського басейну побудовали ще в 1980-му році для Олімпіади. Тепер на цьому місці столичний забудовник Київміськбуд збирається звести багатофункціональний комплекс Курнатовського. Квартири в ньому вже почали продавати за ціною від 24 тисяч гривень за "квадрат".

Новий проєкт буде налічувати п'ять секцій, чотири з яких відведені на квартири, п'ята - на апартаменти. Будівництво планують завершити до кінця 2023 року.

Представники забудовника будівлє басейну раніше називали "жахливою спадщиною СРСР". Довгий час його приміщення були покинутими. За деякими даними, басейн перестав функціонувати ще на початку 90-х.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві зруйнували будівлі старовинного сухарного заводу на вулиці Протасів Яр, 3 без дозволу Мінкульту. Варто підкреслити, що хоч ці будівлі і не є пам'яткою, проте вони знаходиться в зоні історичного ландшафту. І перш, ніж проводити будь-які роботи на цій території необхідно отримати дозволи Міністерства.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

97

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом