Мисливський будиночок над гаражем: в Києві знайшли незвичайну будову на Виноградарі. Фото

В одному зі столичних гаражних кооперативів на Виноградарі (Подільский район) виявили "короля гаражів" – конструкцію з трьома поверхами. Як повідомляють місцеві, їй вже більше п'яти років.

Однак, після фото у соцмережах, тільки недавно в районне управління благоустрою почали надходити скарги.

Як повідомляє ТСН, власник запевняє, що приміщення знаходиться в його приватній власності і він має всі документи. Він - мисливець, тому інтер'єр оформлений в стилі мисливського будиночка - на стінах висять роги і картина Шишкіна.

На третьому поверсі - надбудова з пластиковим балконом, на четвертому - апартаменти зі зрубу.

Ці споруди входять до гаражного кооперативу, з зручностей тут тільки електрика. Голова кооперативу розповів інспектору з благоустрою, що не знає, чи є документи у всіх власників, хто зробив надбудови.

Інспектор вручив голові кооперативу припис із запитом на дозвільні документи. Якщо документів немає, будуть виносити клопотання про демонтаж надбудов.

Місцеві жителі розповіли, що спочатку були проти надбудов, але згодом звикли і навіть радіють, що чотириповерхова конструкція захищає їх будинки від шуму і пилу з боку автомобільної дороги. А власники інших гаражів зізналися журналістам, що самі б надбудували собі поверхи, якби була можливість.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві на даху однієї з висоток на Троєщині з'явився "дачний будиночок". Відзначається, що імпровізований будиночок з фанерних листів і жерсті з'явився на даху будинку по вулиці Лаврухіна недавно – можливо, під час карантину. "Будівельник" навіть зібрався поставити навколо будиночка паркан.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом