Кривонос офіційно очолив ДІАМ

Головою Держінспекції архітектури і містобудування офіційно призначено Семена Кривоноса під час засідання Кабінету міністрів України.

Про це у середу, 19 травня, повідомили в пресслужбі Міністерства розвитку громад і територій.

У Мінрегіоні зазначили, що ДІАМ – це єдиний центральний орган виконавчої влади, який реалізовуватиме політику у сфері держархбудконтролю. Державна інспекція почне виконувати свої функції після того, як буде на 30% укомплектований її штат. Максимальна чисельність співробітників ДІАМ – 660 осіб.

28 квітня Семен Кривонос був визначений переможцем конкурсу на посаду голови ствоеної структури.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в останньому інтерв'ю глава Мінрегіону Олексій Чернишов заявляв, що ДІАМ повноцінно запрацює після прийняття Радою законопроєкту про реформу містобудування.

Семен Кривонос народився 16 січня 1983 року, має вищу освіту. Закінчив у 2005 році Національний аграрний університет, у 2007 році Національну академію державного управління при Президентові України. Також він є магістром Національного університету біоресурсів і природокористування України. Пропрацював в підрозділах Міністерства юстиції та першим заступником начальника Одеської митниці ДФС. Був також координатором напрямку реформи приєднання до електромереж Офісу простих рішень і результатів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом