Кредобанк знизив іпотечні ставки до 8% річних: але є умови

Кредобанк знизив процентні ставки по кредитах на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб. Тепер у банку можна отримати іпотечний кредит за ставкою від 8% річних у гривні.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

"Іпотечний кредит за фіксованою ставкою 8% річних на перший рік кредитування можна отримати на придбання житла на вторинному ринку при оплаті від 40% вартості об'єкта кредитування та отримання заробітної плати або чистого підприємницького доходу на рахунок у Кредобанку. Якщо позичальник не отримує дохід на рахунок у банку, фіксована ставка на перший рік кредитування складе 10% річних. У випадку участі власними коштами від 20% до 39% процентна ставка на перший рік кредитування складе від 9% річних для клієнтів, які отримують дохід на рахунки у банку, і 11% річних для інших позичальників. Крім того, банк скасував додаткові комісії за видачу кредиту", - повідомили в пресслужбі фінустанови.

У банку зазначили, що під час купівлі нерухомості на первинному ринку фіксована процентна ставка для позичальників, які отримують заробітну плату або чистий підприємницький дохід на рахунок у Кредобанку, на перший рік кредиту складе від 9% річних за участю власними коштами від 40% і від 10% річних за участю власними коштами від 20% до 39% вартості об'єкта, що купується.

Для інших позичальників ставка на перший рік складе відповідно 11% і 12% річних. Термін кредитування - до 20 років.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, державний ПриватБанк (Київ) з 1 липня почав кредитування в рамках державної програми "Доступне житло під 10%", яка передбачає надання іпотечних кредитів під 9,99% річних на термін до 20 років.

Деякі українські банки вже пропонують іпотечні кредити під 10% річних, але це поки не загальнодоступні програми і видаються за певних умов. У свою чергу прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що метою українського уряду є зниження іпотечної ставки до 5-7%.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

52

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом