Київміськбуд прийняв на баланс укрбудівський ЖК ПОДІЛ ГРАД

Холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла на баланс житловий комплекс ПОДІЛ ГРАД корпорації Укрбуд, планує найближчим часом прийняти також ЖК ЗЛАГОДА.

Про це повідомив у вівторок, 1 вересня, президент КМБ Ігор Кушнір, повідомили в пресслужбі компанії.

"Сьогодні підписані всі необхідні документи, щоб Київміськбуд міг прийняти і приступити до виконання будівельних робіт на ЖК ПОДІЛ ГРАД. Подібні новини найближчим часом повинні бути і по житловому комплексу ЗЛАГОДА", - сказав Кушнір.

За його словами, на останньому етапі прийняття знаходиться також і ЖК ЧАРІВНЕ МІСТО – очікується підписання договору з Міністерством оборони. Компанія також очікує зустрічі з міністерством з питання ЖК ART HOUSE, додав Кушнір.

В цілому Київміськбуд прийняв на баланс 14 об'єктів корпорації Укрбуд, з яких три вже введені в експлуатацію.

Київміськбуд створено на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" у 1994 році шляхом об'єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств і інших активів. До складу ХК входять 40 АТ, в яких компанія володіє акціями, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованого члена.

Основним акціонером ХК "Київміськбуд", згідно з даними Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), на березень-2020 був Київська міська рада (80%).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Perfect Group готова почати роботи на колишньому об'єкті компанії Укрбуд ЖК преміум-класу LA MANCHE, який знаходиться на Подолі.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

49

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом