Київміськбуд прийняв чергові шість проблемних об'єктів Укрбуду

Холдингова компанія Київміськбуд прийняла чергові 6 об'єктів корпорації Укрбуд - ЖК КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREEDOM, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK.

Про це розповів президент Київміськбуду Ігор Кушнір у своєму Facebook.

За його словами, найближчим часом планують прийняти всі об'єкти.

"У всього цього процесу непроста передісторія. Спочатку, коли ми погоджувалися добудовувати, було розуміння, що і як робити. Але я не думав, що ми зіткнемося з такою великою кількістю перешкод: починаючи від замовників будівництва і закінчуючи причетними державними структурами", – підкреслив президент будівельної компанії.

Він додав, що в зв'язку з цим прийняття дещо затягнулося. Проте, на сьогоднішній день у більшості комплексів, які приймає Київміськбуд, документи на фінальних стадіях, заявив Кушнір.

"Очікуємо позитивного рішення від Київради в питанні скасування пайових внесків, що істотно знизить фінансове навантаження. ДАБІ почав вводити об'єкти в експлуатацію", – підкреслив він.

За його словами, компанії вдалося налагодити співпрацю з Міністерством оборони, на землях якого повинні будуватися 3 великих комплекси. За ЖК ART HOUSE – ситуація складна.

"Ми працюємо з Міністерством по частині підписання договорів. Є повне взаєморозуміння і конструктивна робота. Вже підписано основний договір по ЖК URBAN PARK, узгоджені з Міністерством умови угоди по ЖК ОБЕРІГ-2. В остаточній передачі об'єктів необхідно виконання кількох технічних моментів, думаю, це не займе багато часу. Розуміючи, що цей процес запущений, ми приймаємо сьогодні ще 6 комплексів", - розповів Кушнір.

В цілому Київміськбудом поки прийнято 11 об'єктів корпорації Укрбуд: ЖК ПЕКТОРАЛЬ, НОВОМОСТИЦЬКИЙ, СОНЯЧНА РИВ'ЄРА, ХАРКІВСЬКИЙ, ГАРМОНІЯ, КИРИЛІВСЬКИЙ ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREEDOM, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, столична влада обіцяла піти назустріч інвесторам Укрбуду і прийняти рішення у своїй компетенції, яке допоможе постраждалим швидше отримати своє житло.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук