Італієць спорудив унікальний, який ширяє над землею будинок. фото

Італієць Еннунціо Лагомарсино спроєктував і побудував для себе будинок, який може ширяти у повітрі та ковзати на відстань до 12 метрів.

Як повідомляє Designboom, такий будинок знаходиться у Кастельнуово-Магра, провінції Ла Спеція (Італія). Лагомарсино за фахом будівельник, тому володів достатнім багажем знань, щоб побудувати незвичайне для себе житло.

Будівництво тривало з 1987 по 1994 роки, площа будинку – 110 "квадратів", має дві великі тераси.

Стоїть будинок на металевій платформі, яка за допомогою гідравліки може піднятися вгору до 20 метрів. А по рейках будинок може їздити на відстань до 12 метрів. Крім того, він ще може обертатися на 360 градусів за 54 хвилини.

Для будівництва Лагомарсино використовував перероблені матеріали. За задумом архітектора, його житло має слідувати за сонцем "подібно соняшнику". У 2012 році італієць провів капітальний ремонт будинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, французи створили двоповерховий будинок, створений з наметів, здатний витримати пориви вітру та навіть сильний дощ.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

473

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом