Інвестори недобудов від Аркади розповіли про систематичні погрози на свою адресу

Інвестори будівництва від банку Аркада, які поставили наметове містечко біля будівлі Київської міськадміністрації, розповіли про систематичні погрози на їхню адресу.

Про це йдеться у повідомленні пабліку "Все недобудови – банк Аркада".

"Три молодих людини спортивної статури відвідали наметове містечко під КМДА, розпитували інвесторів про журнали чергувань і сказали, що "в нашій країні можна опинитися і в лісі довічно". Потім ці чоловіки підійшли до своїх 4 колег, які сиділи поруч за столиками, і спілкувалися з поліцією. Тобто, загалом це угруповання складалося з 7 осіб", – йдеться у повідомленні.

Також мітингувальники розповіли, що на наметове містечко мітингувальників під КМДА було скоєно напад шістьма невідомими особами.

"Намети мітингувальників намагалися зруйнувати. Цьому завадили інвестори, які щоночі чергують. Особи злочинців, які вчинили напад, досі не встановлені поліцією міста. Деякі інвестори – жінки, що знаходилися в ту ніч у наметах, досі перебувають у стресі від пережитого, але не відмовляються від чергувань. Ми боремося за свої квартири. Нас не залякати", – розповіли учасники акції.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, мер Києва Віталій Кличко заявляв, що правоохоронні органи повинні розібратися з Аркадою, інвестори досі не можуть заселитися у квартири, які майже готові.

У КМДА також закликали банк Аркада прийняти принципове рішення і усунути проблему із завершенням будівництва низки житлових комплексів, інвесторами яких вже стали 13 тисяч сімей.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом