Аркадою мають зацікавитися правоохоронні органи – Кличко

Правоохоронні органи мають розібратися з Аркадою, інвестори якого досі не можуть заселитися в квартири, які практично готові.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у п'ятницю, 3 липня, передає пресслужба КМДА.

За словами мера, забудовник - Аркада - продовжує діяти нахабно, та ігноруючи інтереси інвесторів, які вклали кошти в будівництво житла. Він досі не подав на розгляд містобудівної ради скоригований проєкт житлового масиву ПАТРІОТИКИ НА ОЗЕРАХ. Зокрема, де буде передбачено будівництво соціальної інфраструктури – шкіл, садочків, лікарень.

"А на інших комплексах, де нічого не заважає закінчити будівництво, припинив роботи. І продовжує підбурювати людей, шантажуючи владу. Це неприпустимо! Забудовник зібрав з інвесторів загалом понад 13 млрд грн. І, я вважаю, правоохоронні органи повинні з цим розібратися якомога швидше", – підкреслив Кличко.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, вкладники банку Аркада, які купили квартири в ЖК ПАТРІОТИКА в будинку №26, в п'ятницю 3 липня спробують прорватися в будівлю і самовільно заселитися в своє житло.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

68

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом