Інвестори Аркади завтра збираються перекрити центральну вулицю Києва

Інвестори Аркади, які вклалися в квартири, а будівництво було заморожено, мають намір в черговий раз вийти на мітинг в центр Києва і перекрити вулицю Хрещатик.

Як заявили організатори, нова акція протесту відбудеться у четвер, 22 жовтня, передає УНІАН.

Як наголошується, в 9 ранку інвестори зберуться на мітинг біля Офісу президента. Потім, ближче до 11 години спустяться до будівлі Київської міської держадміністрації. Протестувальники вимагають зустрічі з мером столиці Віталієм Кличком, який минулого разу до людей так і не вийшов. Якщо і цього разу градоначальник спробує проігнорувати мітинг, люди пообіцяли перекрити Хрещатик. Вони також вимагають, щоб їм гарантували добудову всіх трьох ЖК без додаткових доплат. Мітингувальники також вважають, що про їхні проблеми можуть забути відразу після виборів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше столичний голова Віталій Кличко заявляв, що алгоритм добудови проблемних об'єктів Аркади буде визначено після того, як Київміськбуд проведе їх аудит.

Він також пообіцяв, що про проблеми інвесторів, які купили квартири в ЖК Патріотика, Патріотика на озерах та Еврика не забудуть і після виборів. В "Об'єднанні інвесторів банку Аркада" заявили, що на добудову заморожених ЖК необхідно близько 7 млрд гривень, при цьому сума чистого дефіциту – на сьогодні не менше 4,5 млрд грн. У свою чергу в Київміськбуду підкреслили, що про будь-які суми говорити рано, поки аудит не закінчений.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

68

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом