Кличко розповів, коли будуть вирішуватися питання з добудовою ЖК Аркади

Алгоритм добудови проблемних об'єктів Аркади буде визначено після того, як Київміськбуд проведе їх аудит.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у четвер, 15 жовтня, під час онлайн конференції, передає пресслужба КМДА.

Столичний градоначальник нагадав, що аудит проблемних житлових комплексів проводить будівельна компанія Київміськбуд, результати якого будуть відомі у листопаді.

"І після цього буде визначено алгоритм, за яким будуть добудовані житлові комплекси Аркади", - розповів Кличко.

Він також пообіцяв, що про проблеми інвесторів, які купили квартири в ЖК Патріотика, Патріотика на озерах та Еврика не забудуть і після виборів. Як наголошується, завтра ті, хто вклалися в квартири Аркади, збираються перекрити Хрещатик, вимагаючи від влади активніше вирішувати їхні проблеми.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в "Об'єднанні інвесторів банку Аркада" заявили, що на добудову заморожених ЖК необхідно близько 7 млрд гривень, при цьому сума чистого дефіциту – на сьогодні не менше 4,5 млрд грн. У свою чергу в Київміськбуду підкреслили, що про будь-які суми говорити рано, поки аудит не закінчений.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом