Інвестори Аркади раптово звернулися за допомогою до дружини Зеленського

Інвестори Аркади, які більше місяця ведуть безстрокову акцію протесту, намагаючись домогтися відновлення будівництва заморожених житлових комплексів, звернулися за підтримкою до дружини президента Олені Зеленської.

Повідомляється, що жінки-інвестори банку Аркада підготували звернення і листи до першої леді України, які озвучили біля Офісу президента під час чергового протесту. Олену Зеленську просять про підтримку у вирішенні питання про завершення будівництва трьох великих житлових масивів.

"Інвестори банку Аркада звертаються 06.08.20 до першої леді України, до дружини президента України Зеленської Олени Володимирівни. Звертаємося до Вас, як до дочки і матері. Інвестори банку Аркада, які купили квартири в законних ЖК ПАТРІОТИКА, ЕВРІКА, ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ чекають на свої квартири, але будівництво вже два роки, як повністю зупинилося. Інвестори повірили у верховенство права в Україні. А зараз 13 000 сімей ризикують залишитися без житла", – йдеться у зверненні.

У зверненні наголошується, що з цієї причини вкладники були змушені вийти на безстрокову акцію протесту, яка вже триває понад 70 днів, починаючи з 29 травня. Весь цей час протестувальники живуть у наметах в центрі європейської столиці Києва.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Аркада розробила новий проєкт будівництва ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ, врахувавши всі зауваження архітектурно-містобудівної ради. У зв'язку з цим забудовник звернувся до мера столиці Віталія Кличка з проханням призначити дату проведення засідання міськради для розгляду даного проєкту.

Тим часом, столична влада дозволила банку Аркада добудувати два будинки в ЖК ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ за старим планом забудови. Квартири в цих будинках вже продані.

Приблизно місяць тому в Департамент містобудування та архітектури КМДА передали новий ескізний проєкт житлового масиву ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ на Осокорках.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом