Інтергал-Буд через суд намагається зареєструвати містобуди щодо ЖК La Mer

Будівельна компанія "Інтергал-Буд" звернулася до Окружного адміністративного суду Одеси, щоб змусити владу міста внести містобудівні умови і обмеження (МУО) до реєстру щодо будівництва ЖК La Mer.

Як зазначають місцеві ЗМІ, ще в жовтні 2019 року Держархібудінспекцієя анулювала дозвіл на будівельні роботи в районі 13-й станції Великого Фонтану. Тим часом, забудовник доводить, що дозвіл на будівельні роботи не можна скасувати через відсутність реєстрації МУО.

Суди по скандальному будівництву ЖК La Mer тривають
pixabay.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше забудовник намагався через П'ятий апеляційний суд скасувати заборону на будівництво. Однак той підтримав рішення попередньої інстанції.

Згідно з рішенням суду, не можна проводити будь-які роботи, заборонено проїзд до будівництва спецтехніки. Крім того, в дозвільних документах забудовника знайшли масу порушень.

Інтеграл-Буд зводить зараз на 13 станції Великого Фонтану дев'ятиповерховий будинок. Для будівництва забудовнику необхідно спочатку побудувати підпірну стіну. На будівництво підпірної стіни мерія видавала компанії містобуди, а на будівництво ЖК – вони "загубилися".

Проти будівництва житлового комплексу La Mer активно виступають і місцеві жителі. Велике невдоволення одеситів викликало те, що даний комплекс загрожує вищим на схилі домівках : через спорудження руйнується протиповзнева захист.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук