Холдинг DIM запустив нову іміджеву кампанію

Команда Нерухомі 18.09.2021 06:49 PR матеріал

1 хв

Група компаній DIM оголосила про завершення розробки нового позиціонування і запустила нову іміджеву кампанію.

Про це розповів керуючий партнер DIM Олександр Насіковський, повідомили в пресслужбі девелопера.

За його словами, головний меседж кампанії – "Живи більше". Такий слоган був розроблений спільно з креативним агентством Tabasco. Для будівництва комплексів забудовник використовує екологічні матеріали високої якості, впроваджуючи продуману до дрібниць інфраструктуру з використанням сучасних технологій, що створює для людини здорову атмосферу, яка продовжує життя. Комплекси від DIM – це інтеграція міського середовища в природу і навпаки, що дозволяє мешканцям знайти усамітнення від міського шуму, дихати свіжим повітрям і пити чисту воду.

"Не відкладай на завтра своє життя. Проживай його якісно вже сьогодні – в атмосфері естетики, комфорту і здоров'я", - заявив Насіковський.

Він додав, що поєднання житла з зеленими зонами позитивно позначається як на психоемоційному стані людини, так і на тривалості її життя. Інтеграція житлових комплексів з екологією і природою – об'єднує всі проєкти холдингу.

Так, ЖК Lucky Land знаходиться біля самого лісу, який простягається на 100 гектарів, комплекс Park Lake City має свою водойму, в розпорядженні мешканців ЖК Автограф і Новий Автограф є свої артезіанські свердловини, в ЖК А136 Highlight Tower у центрі Києва передбачили сучасні очисні системи повітря , а для мешканців ЖК Метрополіс створили унікальний ландшафтний дизайн прибудинкових територій.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, холдинг DIM оголосив про запуск нового проєкту – малоповерхового комплексу Park Lake City AQUA в рамках розширення заміського клубного комплексу Park Lake City, який знаходиться на 10-му кілометрі Новообухівського шосе.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

257

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом