Групу компаній DIM відзначили престижною будівельною премією IBUILD

Команда Нерухомі 10.12.2021 08:33 PR матеріал

1 хв

Девелопером року за версією головної будівельної премії України IBUILD стала група компаній DIM.

Про це стало відомо 8 грудня, коли Конфедерація будівельників України оголосила переможців, повідомляє пресслужба DIM.

Експертне журі шляхом голосування ухвалило рішення віддати одну з головних нагород у будівництві – Девелопер року – групі компаній DIM, відзначаючи її високу динаміку розвитку бізнесу та високу якість реалізації об'єктів.

За словами генерального директора групи компаній Олексія Ревіна, DIM вивчає досвід закордонних компаній у пошуках нових ідей та рішень. У результаті кожен п'ятий покупець повертається, що свідчить про довіру та якість товарів від забудовника.

Крім групи компаній DIM премією відзначили і один із їх комплексів – ЖК Метрополіс. Він переміг у номінації "Найкраща концепція благоустрою та інфраструктури". Це великий проєкт, що реалізується у Голосіївському районі Києва.

"Його концепція благоустрою та інфраструктури - приклад того, як мають виглядати сьогодні житлові комплекси, щоб їх мешканцям жилося комфортно та легко. Безбар'єрний простір, величезна територія власного парку з цінними та рідкісними деревами", - зазначила директор з маркетингу групи компаній DIM Ірина Михальова.

На території цього ЖК висаджують пінії, які забудовник завіз спеціально з Німеччини. Це рідкісні для України хвойні дерева, які раніше можна було спостерігати лише у ботанічному саду.

Як відомо, премію IBUILD вручають в Україні щороку, а стати її лауреатом – означає підтвердити свої досягнення та отримати визнання на найвищому рівні.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом