Постраждалим від вибуху на Позняках почали давати гроші на ремонт у нових квартирах

1 хв

Постраждалим від вибуху в будинку на Позняках у Києві почали виплачувати фінансову допомогу на ремонт та благоустрій у нових квартирах.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

"Зустрівся з мешканцями будинку на Позняках, в якому 21 червня стався вибух. Всі вони вже отримали сертифікати на нове житло. Що стосується допомоги міста. Сьогодні одна з сімей, оформила необхідні документи, отримала від міста 300 тисяч гривень фінансової допомоги на ремонт нового будинку. Нагадаю, раніше Київрада підтримала мою пропозицію і виділила 20 млн гривень на ремонт та облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух. Засоби отримають 40 сімей, що залишилися без житла. Йдеться про те, щоб забезпечити людям ремонт, необхідними меблями та побутовою технікою в нові квартири, які надав Офіс президента", – розповів Кличко.

Зараз люди, які постраждали в результаті вибуху в багатоповерхівці на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, забезпечені тимчасовим житлом.

Як передавали раніше НЕРУХОМІ, вибух в десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався близько 10.00 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Випадок у домі на Позняках міг статися через недотримання технологій повірки лічильників – така основна версія слідства.

Тим часом, постраждалі жителі заявили, що не можуть потрапити в свої нові квартири, ключі від яких їм видав президент Володимир Зеленський.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

58

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом