Кличко розповів, коли інвестори Аркади отримають свої квартири

Після підписання меморандуму щодо добудови заморожених об'єктів банку "Аркада" буде розроблена дорожня карта того, як відбуватиметься будівництво.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу, передає Інтерфакс-Україна.

За словами очільника міста, після розробки дорожньої карти можна буде точно сказати, коли інвестори зможуть в'їхати у своє житло. Поки, за попередніми прогнозами, це від трьох до п'яти років. "Таку інформацію озвучили на наших робочих нарадах", - уточнив Кличко.

Оцінюючи стан справ на сьогоднішній день, мер розповів, що частина об'єктів практично готова, але деякі знаходяться ще на стані планування. За подробицями з добудовою він порадив звертатися до компанії Stolitsa Group, яка взялася за добудову житлових комплексів Аркади.

Коментуючи скандал з будівництвом ЖК Патріотика на озерах, проти якого активно виступають місцеві жителі, вимагаючи створити там екопарк, Кличко повідомив, що столична влада спробує знайти компроміс, який допоможе і зберегти паркову зону і добудувати об'єкти. Втім, яким чином це буде зроблено, мер не став уточнювати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в середу, 7 квітня, був підписаний Меморандум щодо добудови проблемних об'єктів банку "Аркада". Незадовго до підписання інвестори знову влаштували мітинг, перекривши Інститутську вулицю в столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

68

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом