Фото депутатів, які проголосували за забудову Оскорков, розмістять на білбордах

Результати поіменного голосування за забудову Осокорків з фотографіями депутатів Київради будуть розміщені на білбордах в Києві.

Про це повідомляється на сайті громадської організації "Чесно".

Вони звернулися із закликом до громадських організацій та активних громадян підписати відкрите звернення до депутатів Київради щодо неприйняття рішення про забудову екопарка "Осокорки". У русі бачать корупційні ризики у прийнятті цього проєкту.

У свою чергу, як повідомляється у пабліку "Екопарк Осокорки", комісії Київради розглядатимуть проєкт, який пропонує знизити для забудовника орендну плату до 0,01%, скасувати зобов'язання щодо дитячих садочків і шкіл, а також скасувати обмеження щодо забудови захисних смуг озер.

У середу, 14 липня, земельна комісія Київради мала розглядати цей проєкт, але перед самим засіданням зняла питання з розгляду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, останнім часом на території екопарка Осокорки активізувалося будівництво. Ще в березні кияни помітили, що вантажівки почали звозити будівельне сміття на берег озера Небреж, потім бульдозер зіштовхнув його в воду.

У пабліку "Екопарк. Осокорки" кажуть, що за всім цим стоїть компанія " Столиця Груп ", яка перекупила корпоративні права ТОВ "Контактбудсервіс", що раніше належали колишньому голові банку "Аркада" Костянтину Паливоді.

Stolitsa Group також недавно розробила новий проєкт трьох житлових комплексів Патріотика, Патріотика на озерах та Еврика. У новому варіанті житлового масиву на Осокорках побудують більше будинків – 48 замість 43.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом