Додаток для замовлення їжі і ліків запускає забудовник DIM

Команда Нерухомі 16.09.2021 07:20 PR матеріал

1 хв

Девелоперська компанія DIM спільно з сервісами Liki24 і Goodex розробила і запустила мобільний додаток "Мій DIM" для інвесторів, які обрали нерухомість в ЖК компанії.

Про це повідомили в пресслужбі DIM.

Як підкреслили в компанії, за допомогою програми користувачі зможуть оптимізувати отримання необхідних послуг. Функціонал програми дозволяє оплачувати комунальні платежі, послуги з утримання будинку, залишати заявки, а також замовляти їжу або ліки до дому. За словами директорки керуючої компанії DIM Expert Тетяни Сердюк, в Україні це перший такий додаток від забудовників. "Ваша квартира в DIM – ваш найбільший гаджет і ми робимо все можливе, щоб користуватися ним було комфортно, легко і приємно", – додала вона.

Крім того, через смартфон можна буде дізнаватися новини про свій житловий комплекс та компанію, стежити за своїми платежами тощо.

Директорка по маркетингу групи компаній DIM Ірина Михалева зазначила, що це тільки перший реліз проєкту, тому в невдовзі його чекають нові поліпшення і новий функціонал. Так в майбутньому інвестори зможуть стежити за будівництвом комплексів через додаток, виплачувати розстрочку і дізнаватись про спецпропозиції від забудовника.

Сервіси доставки їжі і ліків Liki24.com і Goodex24.com прийняли пропозицію про співпрацю. Зареєструватися в додатку можна за номером телефону, скачати його можна в App Store і Google Play. Доступ максимально безпечний, оскільки передбачено двофазне підтвердження і зараз сервісом можуть користуватися тільки жителі комплексів від DIM.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, DIM оголосила про запуск нового проєкту – малоповерхового комплексу Park Lake City AQUA в рамках розширення заміського клубного комплексу Park Lake City, який знаходиться на 10-му кілометрі Новообухівського шосе.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом