ДАБІ заблокувала будівництво на столичній Воздвиженці

Державна архітектурно-будівельна інспекція України відмовила у видачі дозволу на будівництво житлових будинків на Воздвиженці у Києві на вул. Дігтярній, 2-4 (вул. Кожемяцька, 10-ж) Подільський район Києва.

Про це свідчать дані порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, передають "Наші Гроші".

Підставою відмови у видачі дозволу послужило те, що проєктування забудови велося за межами ділянки, а також порушення інших будівельних норм.

Замовником дозволу на будівництво є ТОВ "Фонд "Якісне житло ", кінцевим бенефіціарним власником якого значиться Володимир Глуханюк.

Ділянка площею 0,73 га, на яку вони хотіли отримати дозвіл на будівництво є комунальною, і, за даними Громадської кадастрової карти, знаходиться в оренді Фонду "Якісне житло".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, киянка Наталя Якимович запустила петицію про створення парку на місці покинутого будівельного майданчика на Воздвиженці – в центрі Подільського району столиці.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом