Архітектори розробили концепт постраждалої від рашистів Бородянки

Українські архітектори з UVT GROUP за запитом Київської обласної військової держадміністрації та Бородянської громади розробили концепт та презентацію відновлення Бородянки, яка була зруйнована російськими окупантами.

Про це повідомили на сторінці UVT GROUP у Facebook.

"Вражають розміри руйнувань. Ми розуміємо необхідність повернення людей, відновлення їхньої роботи, відновлення малого та середнього бізнесу", - розповіли архітектори.

Бородянка під час окупації російськими військами зазнала збитків на понад 150 мільйонів доларів, такі дані дослідження оприлюднила Київська школа економіки (KSE Institute).

Архітектори зазначають, що чекає ще багато роботи. Зокрема треба провести обговорення стратегії розвитку міста. У UVT GROUP розраховують на масштабне залучення фондів, партнерів для успішної реалізації проєкту та відновлення кожного міста в Україні, куди приходив "руський мір".

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, у Бородянці вдалося відновити 42 із 69 житлових багатоквартирних будинків, які були зруйновані внаслідок спроби російських військ захопити Київ. Частина мешканців пошкоджених будинків не стала чекати на допомогу влади та самотужки відновлюють житлові комплекси. Після всіх процедур вони планують одержати компенсацію від держави.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом