АМКУ вирішив не мучити Смартленд і дозволив покупку готелю "Дніпро"

Компанія Смартленд отримала дозвіл від Антимонопольного комітету України на придбання київського готелю "Дніпро", розташованого на Європейській площі.

Про це повідомили в четвер, 10 вересня, в пресслужбі відомства.

В АМКУ визначали, що Смартленд здійснює діяльність на ринку оренди комерційної нерухомості у межах Києва. Так, сукупна частка компанії на ринку незначна. Фінансування концентрації відбувається за рахунок кредитних коштів, наданих банківськими установами.

Також АМКУ, Держслужба фінмоніторингу та СБУ провели перевірку інформації, наданої Смартлендом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, АМКУ прийняв до розгляду другу заяву ТОВ "Смартленд" від 27 серпня про придбання акцій готелю "Дніпро". Перша була повернута 21 серпня через ненадання заявником всієї необхідної інформації.

Крім того, до Окружного адмінсуду Києва надійшов позов про визнання протиправним і скасування результатів аукціону з продажу готелю "Дніпро". На думку позивача, наказ був прийнятий Фондом держмайна з порушенням норм чинного законодавства, є протиправним і таким, що підлягає скасуванню.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

58

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом