ЖК White Lines: життя в реві двигунів і диму вихлопних газів

Київський ЖК White Lines - це комплекс бізнес-класу в Голосіївському районі, який будується на земельній ділянці між двома транспортними магістралями з щільним автомобільним потоком та частими заторами, що не може не позначитися на навколишній екології.

Про це йдеться експертному огляді ресурсу НЕРУХОМІ.

Шестисмугові магістралі буквально оточують житловий комплекс. Постійні затори – звичайна справа для них. На Васильківській це ще посилюється нахилом дороги, і машини тут добре газують при старті. Таким чином вихлопні гази і шум – характерна риса цієї місцевості. Незважаючи на те що поруч знаходиться Голосіївський парк, треба бути готовими до життя серед цілодобового шуму автомобілів, вихлопних газів і пилу, що не нейтралізує жодна зелена зона.

При цьому над ЖК White Lines заходять на посадку літаки з аеропорту "Жуляни", а під ним проходить гілка метро. Через постійне гудіння забудовник A Development зобов'язаний належним чином провести шумоізоляційні роботи, будуючи комплекс. Тому майбутні інвестори обов'язково мають уточнити цей момент перед купівлею квартири.

Що стосується кримінальних справ, то потрібно знати, що ЖК White Lines фігурує у провадженні. І хоча воно відкрито відносно посадових осіб органів державної влади, а не забудовника, така ситуація дозволяє правоохоронним органам суттєво втручатися в його господарську діяльність, що збільшує інвестиційні ризики.

Більш докладно щодо даного житлового комплексу можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом