ЖК Квітень: під питанням поверховість будівлі та якість будівництва

Проєкт будівництва столичного ЖК Квітень (Дарницький район) передбачає, що буде зведено дев'ятиповерховий будинок, але на сайті житлового комплексу зображений одинадцятиповерховий будинок з технічним поверхом.

Про це йдеться в експертному звіті ресурсу НЕРУХОМІ.

З огляду на незрозумілу ситуацію з поверховістю будинку, експерти рекомендують майбутнім інвесторам, які вже налаштувалися на покупку житла в ЖК Квітень, утриматися від придбання квартири, розташованої вище дев'ятого поверху.

Також команда ресурсу помітила, що в документах житлового комплексу не вказано різновид квартир, а також їх площі, тільки загальна кількість – 96. Відсутній і перелік з технічними характеристиками нежитлових приміщень, що дає можливість забудовнику для певних маніпуляцій.

Експерти НЕРУХОМІ з'ясували, що замовником будівництва ЖК Квітень є житлово-будівельний кооператив, членами якого є власники житла в реконструйованому гуртожитку. Наразі немає офіційних даних, хто безпосередньо будує об'єкт, хто контролює дотримання будівельних норм також невідомо.

"Така ситуація викликає безліч питань щодо якості та безпеки будівництва ЖК", – підкреслили експерти.

Зважаючи на вищевикладені факти, НЕРУХОМІ рекомендують майбутнім інвесторам йти до відділу продажів для оформлення угоди в супроводі професійного юриста.

Згідно з офіційною інформацією, комплекс будується на вулиці Санаторній, 4 у Дарницькому районі Києва.

Більш детально зі звітом щодо даного будівництва можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом