ЖК Great: комфорт-клас біля дороги з пожвавленим рухом у промзоні

Будівництво житлового комплексу Great відбувається на території колишньої промзони у Києві впритул до Дніпровської набережної (Дарницький р-н), що може позначитися на якості життя майбутніх мешканців.

Про це йдеться у свіжому експертному звіті ресурсу НЕРУХОМІ.

Інвестори, перш ніж піти до відділу продажів, мають врахувати, що земельні ділянки, на яких будується Great, знаходяться в зоні постійного наднормативного забруднення атмосферного повітря. Крім того, рівень шуму, через Дніпровську набережну, що розташована зовсім поруч, перевищує санітарні норми мало не в два рази. Забудовник РІЕЛ просто зобов'язаний врахувати цей нюанс при виконанні робіт з шумоізоляцією будівель.

Будівництво ЖК Great
nerukhomi.ua

Однак цей фактор абсолютно не впливає на інвестиційні ризики для покупців житла.

Житловий комплекс зводиться на місці промислових підприємств, які стали неприбутковими. Міською владою заплановано до 2037 року перетворити цю класичну промзону в житловий масив з власною інфраструктурою.

ЖК Great – масштабний багатофункціональний житловий комплекс комфорт-класу, який позиціонується девелоперами, як "місто в місті". Це тринадцять 26-поверхових будинків з власної соціально-побутовою інфраструктурою: з магазинами та офісними будівлями, стадіоном і ландшафтним парком, початковою школою і дитячим садком.

На даний момент активно ведеться будівництво житлових будинків, будувати дитячий садок, школу та торгово-офісний комплекс поки не почали.

Більш детально зі звітом щодо ЖК Great можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук