ЖК FRESCO SOFIA укоротять до 27 метрів

У Києві частину ЖК FRESCO SOFIA, який знаходиться на вулиці Олеся Гончара, 17-23, "укоротять" до 27 метрів.

Про це в понеділок, 17 серпня, повідомила депутат Київради Ольга Балицька у себе в Facebook.

"Буквально зараз на Гончара, 17-23 відбувається підписання Меморандуму про зниження висотності! Тепер частина цієї будівлі у буферній зоні Софії Київської буде підлягати демонтажу до позначки 27 метрів", – написала депутат.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Києві будівництво висоток відбуватиметься виключно за межами центральних та історичних районів. Згідно Генплану столиці, висотність забудови визначатиметься при розробці планів зонування територій. При цьому враховуватимуться природний рельєф, поверховість існуючої забудови, домінуюча роль першої правобережної гряди київських пагорбів та пам'яток культурної спадщини.

Раніше Київський апеляційний суд залишив в силі арешт "будинку Білозір", причому це рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає. Так, максимально допустима висотність будівель на цій ділянці – 4 поверхи, але в "будинку Білозір" вже побудували 12 поверхів.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом