ЖК Берег Дніпра: квартири замість офісу з двома "зайвими" поверхами

Житловий комплекс Берег ДніпраДарницькому районі) будується замість офісної будівлі, на землях колишньої промзони по сусідству з автозаправкою, при цьому у забудовника розходяться дані щодо поверховості будівлі.

Про це йдеться в експертному звіті від ресурсу НЕРУХОМІ.

Експерти з'ясували, що будівництво житлового комплексу замість офісної будівлі з апартаментами свідчить про порушення містобудівної документації на місцевому рівні, що є ризиком для інвестування.

"Іншими словами, за первісним задумом передбачалася можливість роботи поруч з будинком. Це позбавило б від зайвих автомобільних заторів і створило б єдину гармонійну екосистему мікрорайону", - підкреслюється у звіті.

Крім того, у забудовника не збігаються дані щодо поверховості та кількості квартир, які вказані у Реєстрі будівельної діяльності з тим, що публікується на сайті житлового комплексу. За документами тут будується 26-поверховий будинок на 310 квартир, але покупцям кажуть про 28-поверховий з 355 квартирами. Тому, в разі відвідування відділу продажів, інвесторам слід уточнити це питання.

ЖК Берег Дніпра
nerukhomi

Майбутнім інвесторам також варто знати, що терміни завершення будівництва ЖК змінилися: з четвертого кварталу 2021 року на третій квартал 2022 року. Цей момент також несе фактори ризику для інвестування в цю нерухомість.

ЖК Берег Дніпра зводиться на перетині Дніпровської набережної та вулиці Здолбунівської. Це будинок з видовими smart-квартирами різного планування з панорамними вікнами. Земельна ділянка, на якій будується житловий комплекс, знаходиться в зоні постійного наднормативного забруднення атмосферного повітря. При цьому шум від проїжджої частини перевищує допустимі норми.

Більш детально зі звітом щодо ЖК Берег Дніпра можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук