Життя на видноті? Японські архітектори побудували будинок зі скляних цегл. Фото

У японській Хіросімі архітектурна студія Hiroshi Nakamura & NAP розробила Optical Glass House – житловий будинок, який був побудований зі скляних цегл.

Як повідомляє Ecobyt.ru, цеглини, виготовлені з боросилікатного скла, відрізняються високим ступенем прозорості. Самі цеглинки були нанизані на сталеві прути арматури.

Всього, для спорудження будівлі знадобилося близько 6000 таких цегли. Внутрішній простір будинку створює контрапункт з високотехнологічними проспектами міста за скляною стіною. Optical Glass House з'єднує в собі кращі дизайнерські прийоми сучасної японської архітектури.

Житлові кімнати розташовані у глибині будинку і виходять у невеликий внутрішній дворик. Металізована завіса відгороджує приміщення.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, у мексиканському містечку Пуерто-Ескондідо, яке розташоване на узбережжі Тихого океану, архітектори створили житловий проект La Escondida. Він побудований за простою конструкцією із залізобетону, блокових стін, цементу, піску і ребристих плит. Це робить споруди стійкими до підземних поштовхів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

117

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом