Квартири з елементами котеджу: в Мексиці збудували незвичайні сейсмостійкі житлові будинки. Фото

У мексиканському містечку Пуерто-Ескондідо, яке розташоване на узбережжі Тихого океану, архітектори створили житловий проэкт La Escondida. Він побудований по простій конструкції із залізобетону, блокових стін, цементу, піску і ребристих плит.

Як повідомляє Archdaily, ця система дозволила працювати ефективно і одночасно створити міцну конструкцію, щоб протистояти характерним землетрусам для цього місця.

У кожному будинку є 2-3 спальні і велика тераса. Дизайнерам вдалося досягти конфіденційності між блоками забудови і завдяки зручному розташуванню жителі відчувають себе у будинку, а не у квартирі. Квартири орієнтовані на продаж для туристів, які проводять сезон на узбережжі Оахака.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Лондоні до старого вікторіанского дому добудували новий дах у вигляді піраміди, завдяки чому всередині стало більше світла і простору, а сама будівля – набагато екологічнішою.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом