Житло біля Кремнієвої долини за шаленими цінами: згорілий будинок продали за $1 млн

В Уолнат-Крік (недалеко від Кремнієвої долини) продали згорілий будинок майже за мільйон доларів під час торгів, які тривали близько трьох днів.

Як повідомляє CNBC, це був двоповерховий будинок, в якому розташовувалися чотири спальні. Як розповіла ріелтор Мелінда Бірн, нерухомість в Уолнат-Крік користується великим попитом і незважаючи на такий стан будинку за три дні ним поцікавилися близько сотні людей. В результаті будинок, який спочатку виставили за $850 тисяч, продали за $1 млн. Коли вже визначили покупця, п'ять осіб лишили заявки, на випадок якщо раптом той в останній момент відмовиться від покупки.

За її словами, купив будинок досвідчений інвестор, він збирається його відбудувати, щоб потім продати за дорожчу вартість.

Будинок сильно постраждав від пожежі, пральня, вітальня і гараж повністю згоріли. Від будівлі залишився практично один каркас. Для відновлення знадобиться мінімум півроку.

Як відзначають ріелтори, в районі Уолнат-Крік великий попит на житло, до Сан-Франциско близько години їзди. Ціни злетіли особливо сильно на тлі епідемії коронавірусу, коли люди кинулися шукати будинки за містом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні ціни на заміську нерухомість в середньому зросли на 10-15%, в залежності від місця розташування, площі та якості будівництва. Але до кінця року ціни можуть зрости ще на 10%

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

227

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом