Завширшки у 6 метрів: в Словенії побудували незвичайне житло для двох сімей. Фото

У Любляні побудували два будинки впритул один до одного, так що візуально здається, що це одна будівля. При цьому ширина їх – не більше шести метрів.

Як повідомляє Deezen, за створення досить складного проєкту взялася словенська архітектурна студія Arhitektura. Будинки розташовані одні за іншим, у одного вхід вийшов спереду, у другого – збоку. Задумка творців полягала в тому, щоб надати об'єкту вид одного цілого. Вони об'єднані характерною цегляною кладкою, віконними рамами і дверними отворами.

Незвичайний профіль будівлі надають своєрідний двох'ярусний дах. Обидві будівлі мають по три поверхи. На нижніх знаходяться кухні з обідніми зонами та вітальні, на верхніх розташувалися спальні. Приміщення оснащені компактними смарт меблями.

Архітекторам вдалося зробити фасади будівель, які гармонійно вписалися в загальну стилістику кварталу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Лондоні продають будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля в британській столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

101

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом