Засновник Amazon продовжує скуповувати нерухомість на Манхеттені

Засновник Amazon Джефф Безос купив ще одну квартиру на П'ятій авеню, на Манхеттені у Нью-Йорку. Покупка обійшлася мільярдерові у $23 мільйони.

Як повідомляє New York Post, бізнесмен уклав угоду у липні, а 6 серпня закрив її. Це вже третя квартира в цьому будинку, не рахуючи триповерхового пентхауса. Бізнесмен вже володіє нерухомістю тут на загальну суму в $ 119 млн.

Остання куплена квартира знаходиться на 24-му поверсі, її площа – близько 390 "квадратів", всередині чотири спальні, стільки ж ванних кімнат, саме житло прикрашене мармуром. З вікон відкривається вид на Медісон-сквер і Всесвітній торговий центр.

Сам же будинок був побудований у 1912 році у готичному стилі. У ньому є тренажерний зал, кухня з холодильною камерою з поставками від Amazon.

Сусідами Безоса виявилися – техаський мільярдер Ед Басс, телеведучий Майк Грінберг, а також Чарльз і Серіл Кушнери, які купили три квартири в будинку для своїх онуків. Вони дуже раді, що будуть жити поруч з засновником Amazon, оскільки таке сусідство підігріє вартість їх нерухомості.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у свою чергу американський винахідник, глава компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск продав всі свої особняки. Сьогодні він проживає в збірному будинку, вартість якого всього 50 тисяч доларів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

109

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом