Ілон Маск продав особняки і живе у будиночку площею 35 "квадратів". Фото

Американський винахідник, глава компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск після того, як продав свої особняки, зараз перебрався у невеликій орендований будинок, площею всього 35 квадратних метрів.

Як повідомляє Teslarati, проживає Маск в збірному будинку, вартість якого всього 50 тисяч доларів, але як заявив глава Tesla – він "крутий і місткий". Тут є все необхідне для життя: двоспальне ліжко, душова, санвузол. При цьому Макс зазначив, що цей будинок йому потрібен тільки для відпочинку після роботи, а для проведення ділових зустрічей використовує будівлю у районі затоки.

"Мій будинок – це житло за 50 тисяч доларів в Бока-Чіка на стартовому майданчику, який я орендую у SpaceX. Але він досить крутий", – розповів про своє нове житло американський винахідник.

Фотографії його житла розмістили в інтернеті нещодавно.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Маск виставив на продаж свій останній величезний особняк, розташований в районі затоки Сан-Франциско. Винахідник влаштував розпродаж своєї нерухомості заради фінансування проєкту зі створення колонії на Марсі. Як він заявляв раніше, у планах до 2050-го року встигнути відправити на Марс мільйон колоністів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

437

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом